About ESSKA - ESSKA
ESSKA
Always free shipping over SEK 300!
0

About ESSKA

Vi på Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan år 1904 och från början av 1950-talet har vi med egen produktion kunnat erbjuda babyprodukter till miljoner barn runt om i världen.

Företaget startade i Eskilstuna och 1966 flyttade vi till större och bättre anpassade lokaler i Lidköping där vi fortfarande håller till.

I dag är Esska en av de större aktörerna inom området babyprodukter såsom nappar, flaskor, dinappar, haklappar och muggar. Med egen produktion i Lidköping tillsammans med kända formgivare och illustratiörer i och utanför Sverige kan vi garantera högsta kvalitet och säkerhet på våra produkter.

Produktutveckling är något vi prioriterar tillsammans med ett gediget säkerhetstänkande som löper genom hela vår verksamhet. Vi har alltid satsat mycket på design och säkerhet för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar. Alla Esskas produkter är naturligtvis BPA-fria och innehåller inga giftiga ämnen. De fina färgerna som vi använder är livsmedelsgodkända.

Esskas produkter hittar du i alla butikskedjor inom dagligvaruhandeln och i många butiker inom babyfackhandeln.

esska of sweden

Din varukorg
There are no products in the cart!
Continue shopping